Een nieuwe (Rh)Explorers groep!

Een nieuwe (Rh)Explorers groep!

Dit jaar is intern een zoektocht geweest naar 3 vrijwilligers voor een nieuwe speltak, en wel voor de Explorers oftewel de leeftijdsgroep 15-18 jaar, deze nieuwe speltak krijgt de naam de Rhexplorers. Waarom weer een uitbreiding? Om zo veel mogelijk kinderen te kunnen laten kennismaken met Scouting natuurlijk!

Deze nieuwe speltak zal volgend seizoen gaan beginnen. De begeleiding van deze Speltak worden: Michel (oud zaterdagscouts leiding), Erwin (oud zaterdagscouts hulpleiding) en Kevin (oud lid, oud zaterdagscouts leiding en oud bestuurslid). Dit betekend dat dit team nog druk op zoek is naar een vrouwelijke begeleiding om er een volwaardige gemengde groep van te maken.

Wat ga je doen? Zoals de naam al zegt je begeleidt de kinderen met het maken van een opkomst of het plannen van een kamp. Omdat het een nieuwe speltak is zal alles mogelijk zijn en zijn er veel dingen aan te passen.

Lijkt het je leuk om samen met Erwin, Kevin en Michel 8 jeugdleden in misschien wel de meest interessante leeftijdsgroep te begeleiden. Je zal dan gaan helpen met het vormgeven van de speltak, er is namelijk nog alles mogelijk. Waar je normaal bij een team komt die al regels hebben zal in dit team nog veel meer mogelijk zijn. Dus heb je een avondje vrij en lijkt het je gaaf dit team te ondersteunen?

Neem dan direct contact met ons op!

Pionierobject

Reactie verzenden

Pin It on Pinterest