Inschrijven

Momenteel hebben wij een wachtlijst voor alle speltakken. Afhankelijk van het verloop worden kinderen geplaatst. Kinderen worden op volgorde van aanmelden opgeroepen zodra er dus plek voor ze is. Alle kinderen mogen daarna eerst twee achtereenvolgende keren kijken voordat ze zich officieel inschrijven bij Scouting Rhenova.

Dus, is er contact met u geweest dat er plek is voor uw kind en heeft hij/zij twee keer gekeken? Dan heeft u als het goed is een formulier gekregen van de speltakleiding. Zo niet, zijn deze hier ook nog te downloaden.
LET OP: Gebruik het inschrijfformulier s.v.p. niet voor aanmelding op de wachtlijst.

Inschrijfformulier nieuw jeugdlid (PDF)

Voor alle formulieren geldt dat volledig ingevulde formulieren alleen in behandeling worden genomen als ze voorzien worden van een handtekening.

Het formulier kunt u inleveren via onderstaande mogelijkheden:

Per post Ledenadministratie Scouting Rhenova
p/a Beaufort 20
3454 KH De Meern
Los Aan iemand van de speltakleiding
Per fax 030-8200245
Gescand ledenadministratie@rhenova.nl

Ingeschreven en nu?
Uw kind is ingeschreven, maar wat kunt u/uw kind nog meer verwachten? Een belangrijk onderdeel is o.a. het Medisch Paspoort en de Scoutfit. Zie hiervoor de pagina “Ingeschreven en nu?”
Bedenk dat er naast een jaarlijkse contributie ook kleding (Scoutfit) aangeschaft moet worden. Om hier meer over te weten te komen, kunt u verder lezen op de pagina Financieel

Pin It on Pinterest