Wachtlijst

Momenteel hebben wij een wachtlijst voor alle speltakken. Afhankelijk van het verloop worden kinderen geplaatst. Kinderen worden op volgorde van aanmelden opgeroepen zodra er dus plek voor ze is. Alle kinderen mogen daarna eerst twee achtereenvolgende keren kijken voordat ze zich officieel inschrijven bij Scouting Rhenova.

Wij accepteren momenteel geen inschrijvingen op de wachtlijst buiten de postcodegebieden 3451, 3452, 3453, 3454, 3541, 3543, 3544.

Hoe kunt u uw kind aanmelden op onze wachtlijst?
Aanmelden bij Scouting Rhenova kan rechtstreeks op internet via deze link naar de Scouting Nederland website. U wordt naar een nieuwe pagina gestuurd. Beantwoord hierbij zoveel mogelijk vragen op de pagina. Na versturen sta je automatisch op de wachtlijst. U krijgt bericht van de ledenadministratie als de inschrijving gelukt is. Let wel op dat je je aanmeldt bij RHENOVA.

Hoe kunt u uw kind sneller op scouting krijgen?
Scouting Rhenova draait, net als alle andere scoutingverenigingen, volledig op vrijwilligers. Dit betekent dat we voor het aantal plaatsen in de vereniging direct afhankelijk zijn van het aantal leidinggevenden dat zich wekelijks voor ons wil inzetten. Leiding zijn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Zo verwachten we bijvoorbeeld van onze leiding dat ze zich laten kwalificeren als leidinggevende om op die manier elke week een veilig en uitdagend programma neer te kunnen zetten.

Mocht u in uw omgeving iemand kennen die het leuk zouden vinden om leiding te worden bij onze vereniging en is diegene 18 jaar of ouder, dan helpt u de kinderen op de wachtlijst, inclusief uw eigen kind, om eerder aan de beurt te komen. Kijk op deze pagina voor de vacatures die wij momenteel hebben.

Rhenova het dichts bij voor u?
Wist u dat er in Leidsche Rijn en omgeving meer scoutingverenigingen zijn? Wellicht is Scouting Rhenova niet eens het meest dichtbij voor u. Mogelijk is uw kind eerder aan de beurt bij die andere scoutingverenigingen. Vraag bij hen om de mogelijkheden.
Wilt u weten welke scoutingverenigingen bij u in de buurt zitten? Kijk dan op www.scouting.nl en vul uw postcode in, in het de daarvoor aangegeven vakje.

 

Pin It on Pinterest