Nieuwe welpenspeltak: bandarloghorde (7-11 jaar)

Nieuwe welpenspeltak: bandarloghorde (7-11 jaar)

Gisterenavond heeft de groepsraad van Scouting Rhenova besloten om een derde welpenspeltak binnen de groep op te richten: de Bandarloghorde. Naast de esta’s die op zaterdagochtend draaien en de welpen die op zaterdagmiddag bij elkaar komen, gaat de Bandarloghorde draaien op woensdagavond van 18:30 tot 20:00. Hiermee willen we kinderen die op zaterdag al druk zijn met andere hobbies, ook de gelegenheid om lid te worden van scouting.

De naam van de welpenhorde komt uit het Jungleboek van Rudyard Kipling, het boek dat de basis vormt voor het welpenprogramma bij scouting. Bandarlog is de naam van de troep apen die van Mowgli graag wil leren hoe ze werktuigen en vuur kunnen maken. En die constant op zoek zijn naar nieuwe avonturen om plezier met elkaar te beleven. En dat is precies waar de nieuw speltak voor staat.

We hebben een grote wachtlijst voor kinderen in de leeftijd van 7-11 jaar. Binnenkort ontvangen alle ouders met kinderen op de wachtlijst een brief met de vraag welke voorkeur zij hebben. Zo kunnen we tijdens de zomervakantie de planning voor het volgend seizoen in orde maken.

We starten de nieuwe speltak met drie ervaren leidinggevenden, maar zijn daarnaast op zoek naar nieuwe leiding die het leuk zou vinden om met de Bandarloghorde op avontuur te gaan. Ken je iemand die op woensdagavond tijd heeft en zelf ook uitgedaagd wil worden, neem dan contact op met het bestuur voor een kennismakingsgesprek (email: voorzitter@rhenova.nl).

Vijf waarderingstekens uitgereikt

Reactie verzenden

Pin It on Pinterest