Welpen

Lol maken, stoere dingen doen, dat zijn de welpen!

Welpen spelen met elkaar in de jungle van Mogli, Shanti en vele junglebewoners. Onze welpen zijn nieuw in de jungle, maar ze hebben al een aantal dieren leren kennen: slimme Bagheera, dappere Akela en snelle Kaa. Voor Kaa hebben we nesten gemaakt met afgewaaide takken. Middels een spel konden de kinderen testen welk nest het beste was. Ook hebben de kinderen een vriendinnetje gemaakt voor Kaa. Haar naam: ‘Aka’.

De welpen verkennen de jungle, want we zijn wel nieuwsgierig naar de andere dieren. Grootste verhalen hebben wij al gehoord van de andere dieren, maar wij willen ze in het echt leren kennen: met ze spelen, van hun leren en met ze samenwerken. Misschien ken je ze al of een aantal; Baloe de beer, Chil de havik, Mor de pauw, Ikki het stekelvarken, Oe het schildpad, Broer en Vader Wolf of Jacala de krokodil. De jungle is vol met mooie en spannende dieren. Dit zijn er maar een aantal!

Iedere zaterdag van 13.00u tot 15.00u trekken wij er op uit in de jungle, bouwen we vlotten, leggen knopen, lopen speurtochten, koken ons eigen maal en ontdekken de wereld om ons heen. Ben je tussen de 7 en 11 jaar en lijkt jou dit leuk? Kom dan een keertje kijken!

 

welpen

Neem contact op met de Welpen

Velden met * zijn verplichte velden

Pin It on Pinterest