Vijf waarderingstekens uitgereikt

Vijf waarderingstekens uitgereikt

Vandaag zijn er bij Scouting Rhenova vijf waarderingstekens uitgereikt.

Mark van Lint ontving een bronzen waarderingsteken voor zijn inzet in de afgelopen vijftien jaar als estaleiding en als initiator van verschillende groepsactiviteiten en klussen in en om het pand.

René Bekkema kreeg een zilveren waarderingsteken voor zijn inzet in de afgelopen 35 jaar als lid, explorerbegeleiding en bestuurslid bij Scouting Die Robben uit Wieringerwerf, voor de elf jaar dat hij actief is geweest als explorerbegeleiding en bestuurslid bij onze groep en de 18 verschillende uitdagende HIT-kampen die hij (mede) heeft georganiseerd.

Ivo Beckers nam een bronzen waarderingsteken in ontvangst die hij kreeg voor zijn rol in de groep als leiding van de scouts in de afgelopen twaalf jaar en de verbindende rol met de samenleving bij de deelname aan de Avond4daagse en Koninginnedag.

Dorus Otten kreeg een bronzen waarderingsteken opgespeld voor zijn inzet als scoutsleiding en explorerbegeleiding sinds 2005 en de functie als materiaalbeheerder binnen onze groep in de afgelopen 6 jaar.

Meta van den Berg ontving een bronzen waarderingsteken omdat ze een essentiële rol heeft gespeeld in een moeilijke periode voor de groep; zij aan de wieg heeft gestaan bij de oprichting van de explorer-speltak en bever-speltak en op dit moment nog steeds beschikbaar is als de groep een beroep op haar wil doen.

Wij zijn ontzettend trots op deze vrijwilligers!

IMG_7017a

Rhenova op zomerkamp
Nieuwe welpenspeltak: bandarloghorde (7-11 jaar)

Reactie verzenden

Pin It on Pinterest