Gebouw & terrein

Wij verhuren ons gebouw op incidentele basis aan andere scoutinggroepen voor weekenden of zomerkampen op het moment dat wij er zelf geen gebruik van maken. Neem voor informatie over de verhuur contact op met onze verhuurder. Let wel: we verhuren alleen aan scoutinggroepen!

MOMENTEEL IS DE WEEK VAN 8 JULI T/M 15 JULI 2023 AL VERHUURD.

Modern ovaal gebouw met veel mogelijkheden. Er is WiFi aanwezig en deze kan en mag gebruikt worden, er wordt echter geen garantie gegeven op de werking. Leuk buitenterrein, met een mooie grote kampvuurkuil en hakplaatsen. Daarnaast de mogelijkheid om de pizzaoven te gebruiken bij huur. Ook is er een vlaggenmast aanwezig. Ons buitenterrein is verlicht door middel van buitenverlichting, deze is uit te zetten. Het gebouw is voorzien van een brandmeldingssysteem, deze meldt niet door naar de brandweer. Het is een driehoekig terrein van ca. 3.379 m2. Het terrein is volledig omhekt en voorzien van 2 ingangen. Het terrein grenst aan het Maximapark, dit park is ca. 300 hectare groot. Door het Maximapark loopt een voet- en fietspad van 8 km lang. Op ongeveer 30 minuten lopen en 10 minuten fietsen over dit fietspad zit de Haarrijnse plas, hier kan worden gezwommen. Tevens zit er een binnenbad op 10 a 15 minuten lopen. Dit zwembad heet Fletiomare.

In de zomervakantie zijn er in principe geen banken en/of tafels aanwezig in het pand. Deze gaan met de speltakken mee op zomerkamp.

Verhuurprijs: De huur voor ons gebouw bedraagt €125,- euro per nacht met een maximum van 25 personen.
Dit bedrag is inclusief gas/verwarming/water/licht/wifi en inclusief gebruik van de pizza oven.


Contact met verhuurder


Beschrijving scouting gebouw

De hal heeft een oppervlakte van ca. 20 m2 hier bevindt zich de trap naar de volgende verdieping. De hal is ook voorzien van kapstokken. Via de hal is de meterkast te bereiken.

We hebben de huiskamer voorzien van treinstoelen en een salontafel deze ruimte is speciaal bedoeld om rustig te kunnen zitten met de leiding. Deze ruimte biedt tevens uitzicht op de keuken en heeft een open plafond. De oppervlakte van deze ruimte is ca. 10 m2

De natte ruimte bedraagt ca. 10 m2. Daarbij bevindt zich een douche, twee toiletten en een wasbak met 5 warm en koud kranen en een spiegel.

De keuken bedraagt ca. 11,5 m2. De keuken is voorzien van een professionele koelkast, gasfornuis(met grote pitten en een gasoven), een diepvriezer, groot aanrecht en een koffiezetapparaat. Er is een kleine inventaris aanwezig(potten, pannen, borden en bestek).

De grote ruimte op de begaande grond is door middel van een schuifwand gescheiden in een beverruimte en een welpen ruimte. Deze ruimte wordt meestal gebruikt als verblijfsruimte. De beverruimte bedraagt ca. 24 m2. Deze ruimte heeft een uitgang naar buiten. De welpen ruimte bedraagt ca. 51 m2. Ook deze ruimte is voorzien van een uitgang naar buiten.

De hal op de bovenverdieping bedraagt ca. 25,5 m2. Deze gang is voorzien van handige opklaptafels waaraan ongeveer 8 kinderen kunnen werken. De scoutsruimte is net zo groot als de welpen/esta ruimte namelijk ca 51 m2. Deze ruimte wordt voornamelijk gebruikt als slaapruimte voor de jeugdleden. De stafruimte bedraagt ca. 18 m2. Deze ruimte wordt vooral gebruikt voor stafoverleg (ook enkele (2 a 3) stafleden kunnen hier slapen).


Parkeren

Er is beperkte mogelijkheid om te parkeren bij in onze straat of op ons terrein. Daarnaast is het mogelijk om met de trein te gaan of met de bus te gaan. Bekijk voor een uitgebreide uitleg bij Route en locatie