Opzeggen

Wij vinden het erg jammer, maar begrijpelijk als u/uw kind ervoor kiest om niet langer lid te zijn van Scouting Rhenova.


Hier kunt u het lidmaatschap opzeggen

Contributie seizoen loopt van 1 september tot en met 31 augustus.
Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen voor het einde van het seizoen met peildatum 1 augustus. Bij afmelding na deze datum, betaalt u de eerste helft van de jaarcontributie voor het komende seizoen.
Jeugdleden kan opgezegd worden ook voor het einde van het eerste deel van het seizoen met peildatum 1 februari. Bij afmelding na deze datum, betaalt u ook de tweede helft van de jaarcontributie van het seizoen.

  Lid voornaam

  Lid achternaam

  Lid geboortedatum

  Uitschrijven voor speltak(en)

  Contact houden
  Mogelijk zouden wij in de toekomst contact met u willen opnemen. Bijvoorbeeld voor een reünie of een jubileumviering. De frequentie van dit soort contact zal zeer laag zijn.

  Tips en/of opmerkingen
  Om het scoutingspel steeds te verbeteren en leuker te maken voor de kinderen, willen wij u vragen om een aantal tips en/of opmerkingen achter te laten voor ons als leiding. Dit kan gaan over de manier van leidinggeven, het spelaanbod, de informatie naar de ouders toe of wat er al dan niet meer met scouting te maken heeft. Schroom niet om zowel positieve, maar ook juist punten van kritiek op te schrijven. Daar leren wij van!

  Verklaring voor akkoord

  Je naam

  Je e-mailadres

  Alleen voor Kaderleden
  Vrienden van Rhenova
  Jammer dat je ons gaat verlaten. Maar wist je dat je via Vrienden van Rhenova (VvR) betrokken kan blijven zonder taak? Leden van VvR vragen soms om hulp bij kleine, korte klusjes waar we wat mankracht nodig hebben. En uiteraard een gezellig drankje bij het kampvuur. Je betaalt geen contributie als je lid bent van de Vrienden van Rhenova. Interesse? Vink dan het vakje aan.


  Of inleveren opzegformulier

  Deze opzegformulieren kunt u hieronder downloaden: Opzegformulier (PDF)

  Voor alle formulieren geldt dat volledig ingevulde formulieren alleen in behandeling worden genomen als ze voorzien worden van een handtekening. Het formulier kunt u inleveren via onderstaande mogelijkheden:

  Los

  Aan iemand van de speltakleiding

  Per post

  Scouting Rhenova Ledenadministratie

  Houtsnijderslaan 11
  3454 GH De Meern