Route en locatie

Scouting Rhenova is van oorsprong een Scoutinggroep uit De Meern, maar tegenwoordig zijn wij gevestigd in Vleuten op de Rhenovalaan.

De Rhenovalaan is  een (nu nog doodlopende) zijweg van de Huis te Vleutenbaan in Vleuten. Deze weg verbindt de Utrechtseweg met de Europalaan/Wilhelminalaan.

Voor navigatiesystemen welke de Rhenovalaan/3451HZ nog niet kennen, kunt u het adres van de buren om de hoek gebruiken: Europaweg 2/3451HG.


Bezoekadres: 
Scouting Rhenova
Rhenovalaan 2
3451 HZ Vleuten

E info@rhenova.nl / bestuur@rhenova.nl / verhuur@rhenova.nl

Postadres:
Scouting Rhenova
Houtsnijderslaan 11
3454 GH De Meern

Secretariaat:
E info@rhenova.nl


Vanaf snelweg A2

Neem op de A2 afslag nummer 6 (Maarssen/Vleuten). Let op! Komende vanuit de richting Den Bosch vanaf knooppunt Oudenrijn direct ná het spoorviaduct uiterst rechts aanhouden aangezien afrit 7 en 6 zich op een gescheiden wegdeel bevinden! Vanuit richting Den Bosch bovenaan afrit 6 linksaf, vanuit richting Amsterdam bovenaan afrit 6 rechtsaf. Daarna zoveel mogelijk rechts aanhouden over de Haarrijnse Rading richting Vleuten. Na de fietsbrug, bij de eerste verkeerslichten, rechtsaf naar de Verlengde Hinderstijnlaan richting Vleuten. Neem op de rotonde de tweede afslag (rechtdoor), vanaf hier heet de weg Hindersteinlaan. De eerste weg linksaf naar de Pastoor Ohllaan en vervolgens wederom de eerste weg linksaf naar de Bottensteinweg. Bij de T-splitsing linksaf slaan naar de Stationsstraat. Rij onder het spoorviaduct door, de weg heet hier Wilhelminalaan. Direct na het volgende viaduct linksaf slaan. Deze weg kan afgesloten lijken, maar Scouting is bereikbaar. Na ca. 75 meter, direct na de flauwe bocht naar rechts, rechtsaf naar de Rhenovalaan. Ons clubhuis bevindt zich aan de linkerzijde van de weg.


Vanaf snelweg A12 

Neem op de A12 afslag 15 (De Meern). Komende vanuit de richting knooppunt Oudenrijn beneden aan de afslag linksaf naar de N198 (Veldhuizerweg) Komende vanuit de richting Rotterdam/Den Haag beneden aan de afslag linksaf, onder het viaduct door direct weer weer linksaf naar de N198, de C.H. Letschertweg. Rechtdoor, de weg gaat over in de Veldhuizerweg (parallel A-12) Aan het einde buigt deze weg naar rechts af. Neem na de benzinepomp op de rotonde de derde afslag (schuin links/rechtdoor). Na het viaduct, bij de T-splitsing, rechtsaf naar de Landschapsbaan. Volg deze weg, langs de Albert Heijn en de Hema. Neem op de rotonde de derde afslag (linksaf) naar de Europaweg op. Sla na ca. 1km, vòòr het viaduct, rechtsaf. Deze weg kan afgesloten lijken, maar Scouting is bereikbaar. Na ca. 75 meter, direct na de flauwe bocht naar rechts, rechtsaf naar de Rhenovalaan. Ons clubhuis bevindt zich aan de linkerzijde van de weg. 


Vanaf Station NS Vleuten: (10-15 min. lopen)

Loop van het perron de trap af en dan links langs de bussen standplaats, met de huizen aan uw linkerzijde. Steek bij de verkeerslichten over en ga links over de weg parallel aan de hoofdweg. Op een gegeven moment kunt u niet verder rechtdoor, dus moet u even oversteken en aan de andere kan van de weg verder lopen. Blijf wel aan de zuidzijde van de hoofdweg lopen, welke op een gegeven moment omhoog gaat.
Steek bij de T-splitsing de Europaweg over en ga naar rechts. Na ca. 50m gaat u weer naar links. Hier ziet u een bord verboden in te rijden, SCOUTING BEREIKBAAR. Loop ca 50m. door. Aan uw rechterhand ziet u ons clubhuis. Met een auto opgehaald worden vanaf het station kan het handigst vanaf de Professor Titus Brandsmalaan. Loop dan vanaf het perron de trap af en ga naar rechts. Deze kan vanaf het clubhuis snel via de Wilhelminalaan en de Stationsstraat bereikt worden. het kan zijn dat oude navigatiesystemen nog niet weten dat het nieuwe station Vleuten langs de Prof. Titus Brandsmalaan ligt.

Plan je route direct via www.9292.nl